Om oss— HES hjalpmedel

Om oss

Välkommen till H.E.S Hjälpmedel och Elservice AB

Med över 20års erfarenhet inom hjälpmedelsbranschen har vi skapat ett stort och brett kunskapsområde inom dom flesta ledande tillverkarna för hjälpmedel samt tagit utbildningar och certifikat inom många områden, vilket gör att vi kan erbjuda ett helhets koncept inom framförallt patientliftar, sängar och övriga hjälpmedel inom vården.

 

H.E.S Hjälpmedel och Elservice AB är ett svenskt företag som startades 1999 och blev snabbt en betydande service partner inom hjälpmedels branchen. Med tydligt fokus och driv har vi alltid levererat kvalité och service till våra kunder och har idag en fortsatt kundstock sedan starten 1999.

Under 2019 har en del stora förändringar investerats och en stor del är att HES Hjälpmedel har ställt om sig till 90% digitalt och minskat miljöpåverkan markant. 

Med vår digitalisering är vi ett företag som kan ligga med i framkant och följa samhällets utveckling och erbjuda våra kunder den bästa möjliga service.

Under 2019/2020 visar återigen vårt hårda arbete och förtroende till våra kunder att vi är ett företag som både hjälper till i vardagen men även ett företag att utvecklas med. Detta var något som Guldmann AB såg i oss under vårt långa samarbete och vi har nu fått äran att vara exklusiva återförsäljare för deras produktsortiment till en viss kundgrupp.

 

Följ med oss i våran resa!